dissabte, 10 de gener del 2009

PRESENTACIÓ AL VENDRELL DE L'ESTRAPERLO


Fotos: extretes del reportatge d'en Jordi Chueca

Ahir divendres (9-01-2009) va arrivar el torn de Cerveses ESTRAPERLO a cervesart'08 (veure post cervesart).

A les set de la tarda vam arrivar a el local dels Nens del Vendrell, i cap a 2/4 de nou va començar la presentació.

Aquesta era per nosaltres una presentació especial al ser la primera presentació que fèiem fora de la "Torre" i per aquest motiu vam voler estrenar la nostra segona cervesa la Negra Estarperlo.

La festeta va acavar cap a les onze de la nit amb una exel·lent accepteció de les dues cerveses i un inmillorable aforament. De fet no va quedar ni una sola Estraperlo i es van superar totes les expectatives (nostres i de l'organització).

Volem agraïr l'assistència i bona predisposició de tothom, però especialment a la gent de Terrassa, Barcelona,Vilafranca, Torredembarra i l'Arboç ja que no era un dia per fer kilòmetres, amb una climatologia que realment no acompanyava (fred, pluja i neu).

Vam acavar l'acte convidant tots els presents el divendres 10 de juliol al primer aniversari de cerveses Estraperlo a Torredembarra (ja hi estem treballant i ja us anirem informant).

ESTRAPERLO A VALLPARADÍS

Foto: Cerveses Estraperlo
Després d'una extensa i interessant projecció de diapositives sobre els parcs de Portugal a la sala d'actes del parc de Vallparadís (Terrassa), vam fer un petit tast on cerveses Estraperlo vam ser la novetat i així entrar per primera vegada a terres vallesanes.
Nomès agraïr tots a la bona predisposició i deixar-nos introduïr l'Estraperlo de forma furtiva al Vallès (com no podia ser d'altre forma... ja ja).