dissabte, 21 de febrer del 2009

ESTRAPERLO BROWN

Ja ha arrivat l'ESTRAPERLO BROWN.
Desprès de moltes proves, ja tenim la segona cervesa de l'ESTRAPERLO. Serà present de forma permanent als punts de distribució habitual. (els podeu consultar a www.cervesa estraperlo.com).
Han sortit diverses ESTRAPERLO, com la negra que vam fer de forma especial per la presentació al Vendrell Cervesart '08 (veure post cervesart), i properament podrem tastar ESTRAPERLO RED ALE.
De forma periòdica anem treient diverses modalitats.
Per tant, podriem dir que ara mateix hi ha tres Estraperlo: la White (la de blat), la Brown i una tercera, que cada bullida és una varietat diferent, amb una producció encara mès limitada.

ESTRAPERLO VIATGERA

Foto:Lluís Juan a Palma (Mallorca)

L'Estraperlo viatgera va sorgir sense cap mena d'intenció, simplement per omplir una pestanya que ens sobrava a la pàgina web (http://www.cervesaestraperlo.com/). Consisteix en fer-se una foto amb la cervesa Estraperlo fora de Torredembarra.
Per sorpresa nostre, ha tingut un èxit sorprenent i inesperat. Hem rebut un munt de fotos com per exemple: al glaciar Perito Moreno a Argentina, al tiangle de l'or i a platges de Thailandia, Barcelona, Madrid, Cuenca, Saragossa, Terrassa Valls, una al cim del Pedraforca...
I el que podem dir que als "estraperlistes" us agada viatjar i sou creatius i com exemple mireu la foto que encapçala aquest post.
Si voleu veure la resta de fotos podeu entrar a la pestanya "Estraperlo Viatgera" del web.
I us animem que ens envieu fotos dels vostres pobles o actes on estigui present L'Estraperlo i us convertiu en estraperlistes.