dimarts, 13 d’octubre del 2009

1ª FIRA DE CERVESA ARTESANA A TORREDEMBARRA JA HA PASSAT



Foto Mireia Guia


El dissabte 10 d'octubre va transcórrer la 1ªFira de cervesa artesana a Torredembarra (FcaT). L'afluènncia de públic va superar apliament les espectatives més obtimistes fins al punt que a partir de les 21 hores les parades van anar exahurint les seves existècies per sorpresa de tots els participants.

La fira va engegar a les 11 del matí, on es podia llogar una copa de vidre i anar fent tastets a un euro la copa. A les 17:30 vam tenir contacontes musicat i a partir de les set de la tarda es van retirar els gots de vidre, coincidint amb l'inici dels concerts, i vam seguir amb gots de plàstic de més capacitat a 2 euros el got.


La fira va finalitzar a la una en punt de la nit i vam començar a desmuntar cablejat elèctric, l'equip de só, la nostra parada, netejar tota plaça (o sigui desmuntar tot el que haviem muntat a les 6:30 del matí) i finalment retirar els cartells que haviem penjat per Torredembarra. O sigui un "currassu" que va acavar aviat ( 3:30 de la matinada") gràcies a l'ajuda d'en Joan, en Rafel, en Raul, la Mireia, la Núria, Josep, i en Guillem sino nosaltres dos de ben segur no ho haguèsim pogut acavar.

Finalment volem agraïr a totes les empreses de Torredembarra, a les persones a dalt citades, als grups de música, al patronat de Turisme, ja que sense ells hagués estat impossible realitzar la primera fira.


Foto: Rafel Riudeubas (de cal Ral)

Gàcies a aquests 5 sujetus es va muntar la FcaT llum cadires taules neteja...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vam tenir sort:
-Pont
-solet collonut
-I no jugava el Barça